Monday, June 20, 2005

Õhtu väljas

Vahel peab. See on ventiil, mis alandab pinget.
Alustuseks lihtsalt uksest välja. Siis poodi, Jaanika juures läbi, et ostud (või siis ost) külmkappi panna, Johanna juurde seltsi, et ta sealt endaga kaasa tirida. Maandusime Krooksus. Natukene õlut ja jänkujooki ning kokulepe Sandriga linnas kohtuda. Kiirmarss läbi linna, et veel enne sulgemist Pitsapoodi jõuda. Teepeal kuulsime ühelt tõmmult härrasmehelt üht-teist naabritega keputamise kohta (jah, just nimelt - lase fantaasial lennata. Meie mõtlesime ise endi jaoks selle tähenduse välja, tee sinagi seda sama. Meie defineerisime keputamiseks selle, mida sai Julla sünnal selle odaga tehtud. :D). Muide, me Jaanikaga oleme suurepärane orkester. Vastavalt vajadusele siis, et kellel viis, trummid või pasun. :D
Pitsapoes sai Jaanika kokku oma kursavennaga ja nii saigi otsustatud, et TKK lõpupidu on õige koht edasimöllamiseks. Nägime Sondorit, kes isegi mäletas seda kui ma teda kunagi ammu seljas ühest linna otsast teise vedasin, Arlist, kes mäletas mu kostüümi kukkutulekult (kes ei mäletaks), Uuki, aga teda ainult seljatagant ja tema meid ei näinud, Tomi, kes mind ilmselt ei tea ei tunne aga kes tantsid vahvalt ja paistis muidu end hästi tundvat, ning Jacki, kes oli väga vinge tantsija ja kellest ei saanud seetõttu kohe kuidagi läbi vaadata. Tanki nägime ka korraks kauge eemalduva seljana.
Tantsida oli igatahes vapustavalt mõnus. Tõeline väljaelamine. Alguses oli sala tühi kuid olime vaevalt paar minutit tantsida saanud kui järsku oli raskusi ära mahtumisega. Aga loomulikult ei lasknud me Jaanikaga end sellest härida. Lõpuks saime ka Sandri tantsima. Lahtiste juuste ja eest lahtise pusaga isegi. :)
Siis ma väsisin ära ja minema me hakkasimegi. Dicoveri ees sai metsavendade laulu lauldud - oi me olime julged....või siis lihtsalt liiga palju joonud. Pigem ikka seda esimest. ;)
Teepeal sai veel ka toruviset harrastatud. Äggggggeee!
Ja siis jooksime sisse ratastel sõitvaile Tankile ja Andrale. Tank ei tundnud mind ära aga sai mainitud kokkutuleku kostüümi ja kohe ilmus tema pilku teatav selgus. Saigi näole keha jälle külge pandud. Andra ja Tank on vahvad.
lendya juurest läbi, kaktusejook, madrats ja tekk kaasa ning Toomele. Mõnus oli aga sääsed, raisad, segasid. :D Sander ei saanud oma valvekohustustega ikka piisavalt hästi hakkama. Nii me siis oma kodinad taas kokku korjasimegi ning sammud Jaanika poole tagasi seadsime.
Ärkasin hommikul kell 11. Koju jõudsin vist ühe paiku. Vahepeale jäi veel vestlus Jaanikaga Hansapäevade teemal, Sandri äratamine ja tema parmutsemine, Sondori teistkordne kohtamine ja poes käimine. Minujuures sõime Jaanikaga kõhud täis ja keerasime magama. Kolm tundi õhku ja pehmet voodit. Mõõnuuuzzz... :) <- ventiil tegi tööd ja rõhk alanes....at least for a moment...

Sander: kui me praegu Pirole läheme siis oleksime esimestena seal (umbes viie ajal öösel/varahommikul).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home