Thursday, May 11, 2006

Emotsioon(itus)

Tulin just äsja koju (kell on 02:00). Teepeal seisis üks tühi ja üksik õllepudel. Tunnetemöllust lähtuvalt oli tohutu tahtmine, isegi vajadus, seda jalaga lüüa...soovitavalt hästi kõvasti ja kaugele. Ma kõndisin sellest pudelist mööda. Kõigest hoolimata olen ma amica 24/7.

Vahel ehmatab see mind ennastki kui suur kontrollifriik ma olen...

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

oleks see plastmasspudel olnud, oleks mina ehk isegi löömistahtmise ellu viinud. aga klaaspudelit naljalt jalaga taguma ei kipu ega soovita ka teistel.

ta teeb rohkem haiget ja seega frustratsioon jmt kasvab :P (mitte omadest kogemustest)

11/5/06 08:15  
Blogger jaanika said...

*noogutab@plastikpudel*

tead, ma arvan, et meil on tibiliini vaja. teadkyll, batmanil oli see punane telefon eksole, ja äktsionseeriates antakse alati spets mobla inimestele et ainult see heliseb kui miskit vaja on, ma arvan, et meil peaks olema roosad telefonid. sellised. mis on superhypersalajased, ja millest ainult meie tibidena teame, ja yldse.
noh et kui m6ni meist kangekaelselt keeldub mobiili sisse lylitamast vms jama.
vaat vanasti myydi neid lahedaid lastetelefone, et yhega sai teisele lärmi saata, juhe oli vahel, teise tuppa pidi minema.. huvitav, kas sellist annaks modifitseerida, et roosaks ja selline juhe mis käib annelinn-karlova-veeriku?

11/5/06 17:08  
Blogger chloe said...

JAAAAAAA, JAAANIKA, see on lihtsalt geniaalne idee!!!
nojah, ma juba mõnda aega ei kannata inimesi, et ma seda sisse ei tahtnud lülitada..., aga aku viskas ka niikuinii sussid püsti, jah, mul järgmine selline telefon.Karuperse, millal mina endale normaalse telefoni saan..., aga sellest pole kasu kui ma seda sisse ei lülita

11/5/06 17:18  
Blogger Hel said...

Pudel oli klaasist...aga mul olid hästi kõva ninaga kontsad jalas. Ei usu, et väga valus oleks olnud. See-eest oleks ilusasti kolisenud. Ega ei, mul oli siis veel enesekontrolli-mode peal. Koju jõudes tagusin patja.

Roosast kiirliinist aga...seda ideed tuleb meil arendada. See lihtsalt ei ole aus kui ma sind pool kaks öösel kätte ei saa kui mul vaja on.

11/5/06 17:32  

Post a Comment

<< Home