Monday, December 01, 2008

röh, traktor, röh

Teatavatel põhjustel tuli mul just meelde, et Kärdul on Tallinnas (üpris kesklinnas) maja lähedal sigala. Minul aga on siin tööl kabineti aknast välja vaadates otse maja kõrval traktorla. Suur mudane väli ja palju suuremaid ning väiksemaid traktorijälgi. Traktorid ise on nurga taga ja teevad hetkel lõunauinakut. Pärast seda aga muidkui vuravad ikka edasi ja tagasi ning teevad uusi jälgi ja tekitavad suuremaid mudalompe. Kui maa ära külmub ja lumi ka juhuslikud maha peaks sadama, siis lähevad traktorid talveunne, et kevade saabudes jälle usinalt tööle hakata. Selleks ajaks on nende vanatraktorla koos oma suurepäraste traktorijälgedega ka üles sulanud ja neil on jälle hea mudas mütata.

3 Comments:

Blogger Ronald said...

Siin on koht, kus sind kadestada. Traktor peaks olema inimesele kõrgeim eesmärk - võim, kõrge töökoht (võrdluses) ja ühiskonnakasulikkus ühes neljarattalises komplektis. Ka ainult vaatamine annab positiivset mõju elule.

4/12/08 03:05  
Blogger Hel said...

Aitäh Sulle!

Nüüd ma jälle vahelduseks naeratan. Suurel määral on see muidugi tänu 77-le latile, mis mul vahepeal kaardilt kadunud oli kuid nüüd jälle täieõiguslik kava liige on, aga ka traktorite kõrgest positsioonist oli abi.

Naeratamine muutub füüsiliselt koormavaks kui pikemat aega on uneratsiooniks mitte rohkem kui 6 tundi ööpäevas ja seda vähemalt kahes osas.

Kus on hõõgvein ja muretu esimene kursus, ah?

See tegelikult meenutab, et mul on kusagil hõõgveini...vähemalt kolm liitrit...hmmm...

4/12/08 14:19  
Blogger jaanika said...

oh, skoor, sannu on ka tagasi ju, hõõgveini õhtu hel'i pool à la esimene kursus, mh, ah? Mina oleks poolt!

5/12/08 11:35  

Post a Comment

<< Home