Friday, January 06, 2006

Natukene kõike.

Kõigepealt ettevalmistustest.

Esimese asjana sadasime J. juurde etteteatamata sisse aga ma olen veendunud, et kui ta meid vähegi tunneb, siis ta oskas ka meid oodata. Vaene O., temast on peaaegu kahju. Vähemalt jäi kogu tehtav söök talle endale. :)

Kõigepealt grill&chill metsas. Ilus lõke oli. Süüa oli. Juua oli ka. Ei mingit alkoholi. Lumine mets oli lihtsalt imeeilus. Mõnus ja hea oli olla, külm ka ei hakanud. Järgmisel korral piknikutoolid vms kaasa.

Seejärel kultuurne osa - kuum šokolaadijook (ja kui ma ütlen šokolaad, siis ma ka mõtlen (vedel) šokolaad, mitte mingi lahja kakao) Crepp'is. Mmmm... Chloe tahtis teada kas me oleme Mehe ka tellinud. Enilegi üllatuslikult tuli välja, et olimegi. Täitsa juhuslikult. :)
Šokolaadi kõrval selgus veel ka see, et minu seinale ilmub tabel ristide jaoks. Kümnendale ristiomanikule teen midagi välja. Kurika näitaks, millega ennast lüüa. Seni on esimesed kolm risti juba omaniku leidnud.

Ja siis järgnes sotsioloogiline vaatlus ehk Väike Tants Club Tallinnas. Esimene tund aega olime me kolm tugevasti vähemusse jäävat täisealist. Seejärel olime me väike osa natukene vähem vähemusse jäävatest täisealistest. Ehk siis koolivaheag. Alguses tundus lausa õudne olevat. Noh, kellegi sünnipäeva puhul tantsima minna ja avastada, et kuulud vanurite klassi. Aga seejärel asusime me oma sotsioloogiliste uurimuste kallale, millest tuleb omaette uurimistöö kunagi kirjutada. Samuti sai paika pandud järgmise katse idee, plaan tuleb koostamisele järgmisel tibiõhtul. Katseisik(ud) on juba välja valitud (kuigi ta(nad) seda veel ei tea).
Ahjaa, tantsida sai ka tegelikult täitsa palju. Mõnuuuusss....

Ning siis läksime koju. Huvitav kellele ja miks peo puhul alkoholi vaja on?

Kaaaaaunist jaanuari jätku...

PS. 4 eksamit, 2 referaati ja 1 retsensioon veel...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home