Friday, October 28, 2005

Mina kaaaa, mina kaaaaa....

Alguses esimese hooga arvasin, et olen tulemustest üllatunud...aga hetkelise järelemõtlemise tulemusena otsustasin, et tegelikult väga ei ole ka. Üht-teist natukene muudaks seal tabelis aga... :)

1. 17 %



0
Sinu skoor: 77.3

100

hedonistlik isiksus
2. 16 %



0
Sinu skoor: 72.7

100

kirglik isiksus
3. 16 %



0
Sinu skoor: 72.7

100

külm isiksus
4. 11 %



0
Sinu skoor: 50

100

praktiline isiksus
5. 11 %



0
Sinu skoor: 50

100

puhtemotsionaalne isiksus
6. 10 %



0
Sinu skoor: 47.7

100

gnostiline isiksus
7. 8 %



0
Sinu skoor: 36.4

100

altruistlik isiksus
8. 7 %



0
Sinu skoor: 31.8

100

esteetiline isiksus
9. 6 %



0
Sinu skoor: 29.5

100

sentimentaalne isiksus


Kolm domineerivamat siis:

1. hedonistlik isiksus.

Sind iseloomustab lõbusus, muretus, hea füüsiline enesetunne ja naudingusaamine nii seltskonnast kui ka rahulikust oleskelust. Arvad, et elu pole väärt nautimiseta ja mõnutundeta ning et elu ei tohiks liiga tõsiselt võtta. Ilmselt oled hinnatud seltskonnainimene ning paljud kadestavad Sind Su oskuse pärast võtta elust, mis võtta annab. Samas võib Sul tekkida probleeme lähisuhetes inimestega, kes elu tõsisemalt võtavad kui Sina ja seepärast Sind alati ei mõista. Kui arvad, et muretus hoiab Sind ennast haiget saamast, pead arvetama sellega et nii võid haavata teisi. Hoiduda tuleks muutumast hoolimatuks.


2. kirglik isiksus.

Oled aktiivne ja Sind ei rahulda oma tundmuste läbi elamine. Sinu jaoks on oluline alati millegi poole püüelda. Võtad osa paljudest üritustest. Sinu tunded on sügavad, tugevad ja püsivad ning kasvavad sageli üle kirgedeks. Kui miski Sind köidab, siis oled valmis sellele jäägitult pühenduma ning Sinu energial pole siis lõppu. Oled väga aktiivne ja püüdlik, kui vaja saavutada mingit kindlat eesmärki. Sinu elu on elamusterikas, aga samas ka väga pingeline. Teravad elamused on Sinu jaoks elu üks tähtsamaid komponente. Mõnikord oleks vajalik end ka lõdvaks lasta ja õppida ühe eesmärgi kõrval nägema ka teisi, millele keskenduda. Sinu puhul on olemas ka suurendatud oht langeda negatiivsete kirgede küüsi, kuid tavaliselt oled piisavalt tugev, et selliseid lõkse vältida.


3. külm isiksus.

Psüühika emotsionaalne külg avaldub Sinu puhul väga nõrgalt. Sind peetakse üldiselt külmalt kalkuleerivaks isiksuseks. Sisimas tead aga väga hästi, et tegelikult see nii siiski ei ole. Süüdistused nagu oleksid külm ja tundetu teevad Sulle haiget, kuid Sa kas ei oska või ei julge oma tundeid välja näidata. Sinu tundmused avalduvad lihtsalt minimaalselt. Sind on raske millegagi ahvatleda ja Su elu juhib mõistus. Sulle on omane ka madal emotsionaalne erutatavus ja asjalikkus kõiges. Hoidu aga muutumast ükskõikseks. Kirgede ja veendumuste puudumine on nõrga tahte tunnuseks ja ilma nendeta on raske elus midagi saavutada. Ära karda oma emotsioone välja näidata - see teeb teistele Sinust arusaamise lihtsamaks ja Sa ei pea enam kuulma arvamust, nagu oleksid tundetu ja egoistlik.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home