Monday, April 23, 2007

...

Nagu kellavärk! Iga kahe kuu tagant...
Täna nägin jälle unes, et mul on laps. Jälle tütar. Isa oli endilselt näo- ja nimeta aga unes ma teadsin, et tegu on sama mehega. Ja vähemalt läks seekord natukene paremini kui eelmisel korral. Telefoni võttis vastu ja seda kuulsat vastust sealt enam ei tulnud. Üks suur roosa mull oli.

Et siis järgmise unenäoni juunis.

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

sa oled fertiilses eas naisterahvas - see on bioloogiline kell, mis tiksub. ootame selle juuni ka ära ja siis veel natuke ja juba vudivadki väikesed helinad ja danielid ringi ja söövad õues mulda ja topivad näppe pistikusse. ajee.

24/4/07 09:40  
Anonymous Anonymous said...

Ma hea meelega kustutaksin su kommentaari ära. Ainus põhjus miks ma seda ei tee on see, et kuna ma ise kirjutasin oma unenäost avalikult, siis on igaühel õigus seda ka avalikult kommenteerida. Ei hakka kellegi sõna- ja mõttevabadust piirama. Aga sellegi poolest su kommentaar mulle ei meeldi. Isiklikel põhjustel.

24/4/07 23:30  
Anonymous Anonymous said...

Kallis hel! su bioloogiline kell jääbki tiksuma, sest meestel on muud plaanid...

28/4/07 21:56  
Anonymous Anonymous said...

Ma arvan, Marit, et sa eksid.

29/4/07 03:38  
Anonymous Anonymous said...

Ei eksi...

29/4/07 17:39  
Anonymous Anonymous said...

Vot kui põnev arutelu. Äkki leiab nüüd midagi sisulist ka? Et kui juba nii palju ruumi on raisatud...

Tegelikult on aga nii, et bioloogiline kell tiksub surmani ja lapsed või mehed ei puutu selle peatumisse mitte vähimalgi määral.

30/4/07 14:58  
Anonymous Anonymous said...

Keegi ei olegi rääkinud kella peatumisest, vaid selle ümbersuunamisest..tik-tak.

1/5/07 00:04  
Anonymous Anonymous said...

ise sa tiksud surmani!
bioloogiline kell tiksub seni, kuni sul veel munarakke on. kui neid enam pole, siis on kaputt. kell seisab. aga sinna on veel mõned aastad aega.
üldse - miks ma pean sind bioloogiaalaselt harima, miks sa alaealisena tunnis tähele ei pannud?! ise oskasid eelmisel kevadel pesumasina pungumisest rääkida ja nüüd ei tunne bioloogilist kella!

aga meestest ei sõltu tõesti midagi. kui naine tahab last, siis ta leiab võimaluse see laps ka saada. nii lihtne elu ongi.

2/5/07 13:47  
Anonymous Anonymous said...

Kärdu, kallis, püüa mõnigi kord näha teisi ridu selle ühe ja ainsama kõrval kus sa ise sõidad. Ahjaa, üleüldine geogreefia ei tule ka kahjuks - et kus see maantee üldse asub kus sa oma ainsal real uhkes üksinduses rallid. :)

2/5/07 14:18  

Post a Comment

<< Home